Blog

Se framåt!

Vi har mycket att se fram emot, känn att det glädjer dig och låt inte de känslorna få dig att tvivla. Vi har våren som snart är på väg inom en snar framtid, fåglarna kvittrar redan i buskarna och de flesta hushåll där jag bor har varit i karantän för de har haft corona. Det är barnen som smittar de vuxna och även ovaccinerade. 

Men det gör också att det negativa kan vändas till att bli positivt, nu kan många människor kliva ur karantänen och se framåt att börja leva lite som tidigare och det har många väntat på. Många barn vill börja resa och umgås med sina äldre anhöriga utan att vara rädda för att smitta dem nu eftersom barnen redan har haft corona.

Det har varit svårt för många människor att känna sig så begränsade och att inte ha kunnat leva livet som de har gjort tidigare, vi får hoppas att vi har våren och sommaren att se fram emot.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Se framåt!