Blog

Prioritera ditt liv!

Det är många av oss som ger mycket till andra nu när många människor i vår omgivning lever mer isolerade än vanligt. Vi hjälper till att handla, att boka besök hos vårdcentraler mm, vi gör det för att vi vill ställa upp och se till att de flesta får vad de behöver. 

På våra arbetsplatser är det många som arbetar hemifrån och de anställda som finns kvar på olika arbetsplatser får ibland arbeta mer än vad de annars brukar göra. 

Men det är också dags att tänka mer på oss själva, att unna oss att slappna av med massage, fotbad och bastu för dem som har det i sin bostad.

Att ge av oss själva till andra påverkar oss så vi blir trötta och slitna känslomässigt och då gäller det att prioritera om våra liv och unna oss dagar då vi inte gör mer än nödvändigt vad som krävs av oss. Det gör att vi kommer att gå ner i varv och bli gladare och känna oss positiva vilket gör att vi själva och vår omgivning kommer att må mycket bättre.

Vi har mycket att ge till andra men då måste vi även ta hand om oss för att känna oss utvilade och kunna ta nya tag.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.   

Ring 0939-1147147 välj 7     

All kärlek!    

Rebecca

Comments Off on Prioritera ditt liv!