Blog

Njuta av tidig morgon!

Jag vaknar tidigt på morgonen, går upp cirka kl 0600, tittar på nyheterna på TVn och sen kokar jag kaffe och brer några goda smörgåsar som jag tar med mig ut på altanen.

Utanför altanen har jag en stor hängbjörk som lyser upp naturen med sina gröna blad och som utsikt har jag bergen som på morgonen är ljusblå, som de brukar vara utomlands när du vandrar i bergen där.

Det är sommarvärme som har varit ett tag och som kommer att hålla i sig ett tag till, men de närmaste dagarna kommer det regn och det behövs då åkrarna, gräsmattor och rabatter behöver regn. Det är också väldigt torrt i naturen och brandrisken är stor, så regnet behövs.

Får samtal som ofta är relationsrelaterade i familjen, de som kontaktar mig känner att det bra att få andras synpunkter på de problem som uppstått, det är där vi kommer in som arbetar som medium, att vända och vrida och prata om de negativa energier som ibland finns runt dem som kontaktar oss. 

Att de ska känna att det finns lösningar för att de positiva energierna ska få ta över, alla som är med i olika relationsproblem kanske inte samtidigt ser lösningarna, men ibland räcker det med att en är medveten om de olika personligheter som är i familjen för att förståelsen ska öka. Det gäller att se problemen för att kunna lösa dem.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.  

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7  

Ring 0939-1147147 välj 7           

All kärlek!           

Rebecca 

Comments Off on Njuta av tidig morgon!