Blog

Njut av kärleken!

Ny kärlek kan komma in i våra liv på olika sätt, du kanske har fått ett nytt jobb eller du har träffat en ny person som du blivit förälskad i, din familj kan äntligen ha fått ett husdjur som du har längtat efter länge.

Oavsett i vilken form kärleken kommer in i våra liv så passa på och njut så mycket du kan. Många av oss försöker njuta men vi kanske bär med oss tidigare sorger som har hänt i våra liv, för att njuta måste vi släppa det förflutna, kanske till och med förlåta dem som har gjort oss illa. Det betyder inte att det som hänt oss tidigare inte spelar någon roll längre, du kommer att få jobba med det länge. Men ta med dig det du har lärt dig av det du har gått igenom och spara det som varit positivt.

Du behöver inte heller förlåta och gå vidare ensam, berätta för dina guider och din gud om du är troende att du vill förlåta och gå vidare men att du behöver deras hjälp för att göra det, att frigöra dig själv. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.      

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor:
www.spålive.se/spadam/rebecca-7/  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7              

All kärlek             

Rebecca

Comments Off on Njut av kärleken!