Blog

Medium spå framtiden!

Många medium har kontakt med andevärlden för att känna av och kunna förmedla vad som händer i framtiden i till exempel en reading. Seriösa medium spå framtiden, berättar vad de använder sig av för hjälpmedel för att få till sig den informationen. Jag själv använder mig av tarotkort, änglakort och astrologi men även healing, jag känner av dig och beskriver vilka personer som finns runt omkring dig och vilken betydelse de har i ditt liv.

Medium spå framtiden, är när medium får kontakt med personer som har gått över till andra sidan och fortfarande finns kvar hos oss, vi kan känna av dem och förnimma dem långt efter att de har avlidit. En del människor har lättare för det än vad andra har. 

De flesta människor har hört talas om andevärlden och är intresserade av att lära sig mer, vilket går bra via litteratur och i kontakter med medium och sierskor. Det är viktigt att du känner dig trygg i den kontakten och att du känner att informationen du får är något som du kan relatera till. 

I min kontakt med dig och i diskussionerna som vi har, bekräftar jag det som du kanske redan själv har kommit fram till och ska du ta beslut så blir det lättare för dig att göra det. Det gäller att se det negativa och byta ut det mot positiva energier bland annat, för att livet ska kännas lättare.

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Medium spå framtiden!