Blog

Medium online!

Många undrar vilka medium online de ska välja då det finns många att välja på, men de flesta presenterar sig via text de skrivit om sig själva och vilka frågor de är bra på. Om du googlar på medium online får du upp dem. En del via företag där de arbetar och en del via privata kontakter.

De flesta medium kan använda sig av healing, tarotkort, pendel och änglakort mm. Tarotkorten tolkas av ditt medium tillsammans med dig.
 
Många medium ger medial vägledning via den experthjälp som de har kunskap i och de guidar dig vidare via de frågor som du ställer när du har fått en kontakt.
 
Du ska känna dig i bättre balans efter kontakten och har säkert fått många positiva energier och fått svar på dina frågor. Är du nöjd med kontakten kan du återkoppla till samma medium, vilket är vanligt.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 

Ring 0939-1147147 välj 7          

All kärlek!          

Rebecca

Comments Off on Medium online!