Blog

Lyssna på dig själv!

Det är inte alltid lätt, men försök att lita på din intuition som kan vägleda dig när du ska fatta beslut, oavsett om det är små eller stora beslut du har framför dig. För att kunna lyssna och känna är det bra att vara lugn och tyst, ta tiden till att vara ensam och meditera om du brukar göra det.

Testa att tända ett ljus och be dina guider att välsigna ljuset, det gör att du känner stillheten i ditt sinne och i ditt hjärta och i ditt hem. Sitt tyst och titta in i ljusets låga och känn stillheten runt omkring dig, känn av de beslut du ska fatta och lösa, känn av olika alternativ till lösningar och visualisera varje alternativ. Ha papper och penna om det känns bra och skriv ner de alternativa lösningar som kommer till dig.

Du kan även använda dina tarotkort för att få de svar du söker, ha gärna en speciell plats när du lägger dina kort och ha ingen brådska. Be om att svaren från tarotkorten ska vara tydliga så du kan lita på din intuition och få svaren på lösningar och kan ta dina beslut.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 


All kärlek 

Rebecca


Comments Off on Lyssna på dig själv!