Blog

Lev livet!

Nu har många i vår omgivning fått vaccin mot covid-19 vilket gör att många känner glädje igen efter ett år för många människor i ensamhet, där de inte har kunnat umgås med sina anhöriga som de brukar ha gjort tidigare.

I vissa regioner bland annat där jag bor ökar virusets framfart bland vuxna men även hos barn, vilket betyder att alla även de som fått vaccin måste fortsätta att vara vaksamma och hålla avstånd och använda munskydd i offentliga miljöer.

Men det måste även finnas glädje i livet där du kan umgås med dina vänner och fortsätta med dina fritidsintressen. Det kan man göra utomhus på många olika sätt. Nu när vårsolen har kommit fram och värmer på dagarna kan vuxna umgås med sina barnbarn igen, vilket många har saknat.

Det är viktigt att unna sig att gör sådant som är roligt som promenera och titta på barnbarnen som åker kälke i backarna eftersom snön fortfarande finns kvar. Det gäller att hålla i de positiva energierna och se positivt på framtiden som finns där för de flesta av oss. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.     

Ring 0939-1147147 välj 7         

All kärlek!        

Rebecca
Comments Off on Lev livet!