Blog

Läkning från naturen!

Det är ett känt begrepp att naturen kan hjälpa till att läka oss och hjälpa oss att få tillbaka motivationen att gå vidare i livet och ger oss samtidigt motion som gör att vår kropp mår bra.

Många öppnar även upp från både naturen och änglarna samtidigt, träd och växter och vatten och stenar, allt erbjuds oss när vi vandrar i naturen. 

Att plocka bär eller svamp eller fjällvandra är något som de flesta har prövat, att be änglarna guida dig i naturen kan också innebära läkning och ibland ge en euforisk känsla. 

Att sitta i skogen och lyssna på trädens sus är något som alla behöver uppleva, att känna in tystnaden och fåglarnas olika läten. Har du tur får du se ovanliga fåglar som håller till i skogen och kanske älgar och rådjur.

Där jag bor finns det både vargar och björnar men det hör till ovanligheten att få se de djuren. En björn har jag sett på avstånd två gånger och det var en mäktig upplevelse. 

Låt naturen och änglarna läka dig!

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.    

Ring 0939-1147147 välj 7      

All kärlek!     

RebeccaComments Off on Läkning från naturen!