Blog

Kreativitet och känslighet!

Vi lever i en tid när allt går snabbt och vi har många olika energier runt omkring oss i form av nyhetsflödet som kommer från TVn och tidningar som vi läser, vi nås av många beslut som tas av andra och där vi inte är delaktiga. Det gäller att sortera och ta in det som vi behöver och försöka lämna resten åt sedan. 

Många människor blir väldigt stressade av all ny information som de ska ta in och det gör att stressen kan bli att de istället blir handlingsförlamade och inte ser de lösningar som de behöver om tempot i livet gick saktare.

Vi har även olika personligheter och har olika möjligheter att ta till oss av mediebruset som vi nås av. De flesta av oss har energier som vi kan använda i de flesta sammanhang och som hjälper oss att bryta de dagliga rutiner som kan behövas för att komma framåt och fokusera på våra drömmar och önskningar som vi alla har.

Vi har även en känslomässig känslighet som kan yttra sig olika för oss alla, var rädd om din känslighet och lev ut dina drömmar och önskningar som du har.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Kreativitet och känslighet!