Blog

Kämpa för rättvisa!

Det pratas och skrivs mycket om de oroligheter som finns i vår värld och för oktober är det inte annorlunda. Men det finns många människor som fortsätter att kämpa för alla orättvisor som finns. Olika förändringar kommer att fortsätta att öka och i tarot är det kortet för tornet som representerar den aktuella tid vi befinner oss i. Tornet kan även kallas "den som restaurerar, helar och renoverar". 

Under den tid vi befinner oss i kan det vara bra att ta hand om oss själva, känna efter vilka behov vi har och fokusera vår energi på oss själva och dem vi har runt omkring oss. Vi ha kommit ur pandemin som vi levt under länge och det är dags att öppna upp oss själv och ta in de positiva sakerna som händer runt omkring oss alla. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Jag finns även på de danska websidorna som en clairvoyant sandsigerske med en stærk intuition, som vejledes af englekort og tarotguiderne. Du er velkommen til at ringe til Rebecca, når som helst du behøver guidning fremad i livet. www.synskonline.dk/clairvoyance/rebecca-7/ www.clairvoyant24.dk/vores-clairvoyanter/rebecca-7/

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Kämpa för rättvisa!