Blog

Hur vi kan hjälpas åt!

Vi kan alla hjälpas åt för att vi ska må bättre och komma tillsammans med vänner och människor som vi möter genom livet. En del av oss kan kanalisera den andliga tekniken för att komma framåt och utvecklas tillsammans med de människor som söker oss för att få den hjälpen.

Många av oss gillar naturen och vi kan odla ekologiska grönsaker och vara med och ta fram hälsosamma grödor som vi har nytta av och som är bra för oss människor men även för naturen. Det är även viktigt att få tillbaka förståelsen för våra djur, både dem vi har omkring oss och de vilda djuren och förstå deras behov.

Vi möter människor som är kreativa och konstnärliga och som de vill utöva och skapa i form av skönhet och som är egenskaper som många försörjer sig på eller skapar tillsammans med andra för att må bra i sitt skapande.

Många av oss medium är kanaler till andligheten som vi utöver på lite olika sätt, tarotkort och kristaller är vanligt. En del har kontakt med andra sidan och kan ha kontakt med dem som gått över till andra sidan, vilket ger tröst till människor som är i sorg och söker den kontakten.

Men ju oftare vi uttrycker lycka och glädje tillsammans med andra människor som vi har kontakt med ju bättre mår vi alla tillsammans.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Hur vi kan hjälpas åt!