Blog

Hur startar vi dagen!

För att vi ska må bra är det bra att starta dagen med positiva tankar, framför allt nu inför julens högtidsdagar som vi har framför oss. Vi ska handla mat och julklappar och besöka vänner och bekanta. Du kommer kanske på dig själv med att vilja ladda dina energier, vilket vi kan göra på olika sätt. 

Några har lärt sig att meditera vilken kan vara värt att testa, tänd ett ljus sätt på avslappnings musik, blunda och sätt pekfingret mot tummen. Rensa tankarna och vill du upprepa ett abstrakt ord så använd SOHUM, SO på inandningen och HUM på utandningen.

Det vanligaste är att göra något fysiskt, promenera, cykla, simma eller läsa en god bok och många föredrar att laga olika maträtter eller varför inte bada bastu för att rena din kropp och må bättre. Gör vi de här övningarna mellan allt vi har framför oss som vi ska hinna med, så har vi samtidigt stärkt oss själva och kan börja njuta av Jul- och Nyårsledigheterna. 

Vill passa på och önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

Rebecca
Comments Off on Hur startar vi dagen!