Blog

Horoskop kärlek!

Den vanligaste frågan kan handla om kärlek som vi medium möter i kontakt med dem som kontaktar oss, då är det oftast ett problem i den nuvarande relationen eller så vill de ställa frågor kring en eventuell ny relation.

För att komma in i diskussionen med dem som ställer de här frågorna till mig så skapar jag horoskop kärlek. Det gör det lättare att föra en diskussion om horoskop kärlek om jag får uppgifter från den jag har kontakt med när det gäller deras födelsedag, den dag de föddes på.

Din födelsedag styr om du är född i något av följande stjärntecken: Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten.

Varje stjärntecken består av olika personligheter och när ett horoskop sammanställs så får du veta vad som kommer att hända med din relation med mannen som du lever med eller med den nya mannen du kommer att möta. Det kan ta tid att sammanställa ett horoskop utifrån de uppgifter som vi alla har om vår födelsedag och som sen styr hela horoskopet då horoskopet även berättar om hur planeterna står vid det aktuella tillfället.

Ibland kan det räcka att föra den gemensamma diskussionen eftersom många människor har svårt för att prata med andra människor runt omkring sig om sina personliga problem i relationer, men vi medium har tystnadsplikt och det underlättar för dem som kontaktar oss. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7  

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.     

Ring 0939-1147147 välj 7       

All kärlek!      

RebeccaComments Off on Horoskop kärlek!