Blog

Hitta orsaken!

Många av oss funderar ibland över varför just vi drabbas av olika problem och vad som kan vara orsaken till att vi drabbas, vi vill gärna ta reda på orsaken, för det är lätt att tro att vi själva drar till oss olika problem. Därför kan det vara bra ta en djupare titt på vad som händer runt omkring oss och om det är vi själva som hamnar i svårigheter.

Vi kan drabbas av sjukdom vilket gör att vi funderar över anledningen även om vi mentalt vet att det drabbar många andra människor, svårigheter med kommunikation mellan oss och andra är ganska vanligt, men i samtal med dem som drabbas går det ofta att komma fram till att det ofta är olika missförstånd som har gjort att kommunikationen har upphört mellan personer som har haft det bra länge.

Använd din positiva energi och ta itu med dina problem som du tycker att du drabbas utav, du kanske måste kontakta en del personer och reda ut de missförstånd som uppstått. Framför allt kommer du att upptäcka att det inte är bara du som är drabbad utan det händer de flesta människor. Håll i din positiva sida så brukar det lösa sig.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.       

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7               

All kärlek             

Rebecca
Comments Off on Hitta orsaken!