Blog

Hängivenhet och tacksamhet!

Det kan vara tänkvärt att veta att vad vi än gör och upplever så kan vi göra det med hängivenhet och tacksamhet, hängivenheten gör att vi gör det med kärlek och använder våra positiva energier samtidigt och tacksamheten visar vi andra genom att ge av oss själva till andra som behöver oss. Vi blir länken till att många andra människor som vi möter får av vår kärlek till våra medmänniskor.

Oavsett i vilka situationer du  hamnar i så gör det med din hängivenhet och visa din tacksamhet när du utför trädgårdsarbete, lära barn att simma vilket kräver din styrka i tålamod. Om du tar en promenad se till att höja din frekvens så det blir en tacksamhetsvandring för att du får vara i naturen och uppleva den med alla dina sinnen.

Om du besöker en person som du vet uppskattar ditt besök eller besvarar samtal på linjen du arbetar på som medium så bemöt människor som söker dig med kärlek och förståelse och respekt, så blir du själv bemött på samma sätt.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 


All kärlek

RebeccaComments Off on Hängivenhet och tacksamhet!