Blog

Gott Nytt År!


Vi säger välkommen till 2021, ett nytt år med många förväntningar som ska uppfyllas. Det är sant att ögonblicket är ditt, att dagen tillhör dig och att livets tid är nu.

Det är vi själva som bestämmer hur framtiden ska bli, det är du som tar dina beslut, ibland tar vi fel beslut men vi lär av våra misstag och gör förhoppningsvis inte om dem. 

Världens astrologer förutspådde att något stort, och troligen negativt, skulle hända under 2020. Detta kunde man se för flera år sen. Det råder ingen tvekan om att 2020 kommer att gå till historien som ett av de värsta åren på länge. 

Pandemin slog till och har drabbat hela världen, men vi ser också att polariseringen har ökat, vi har sett ras-motsättningar, konflikter, pågående krig och hot om krig – och samtidigt fortsätter klimatkrisen.

Det positiva startar redan den 21 december i år när vi har vinter-solståndet och våra dagar börjar bli längre igen. Men samtidigt möts Saturnus och Jupiter i en så kallad konjunktion, något som sker var 20:e år. 

I år är det extra märkvärdigt eftersom detta sker i ett helt nytt element – luft – för första gången på 200 år, något som inom astrologin kallas för luftmutationscykeln.

Förhoppningen är att intelligensen, förståndet och lösningarna i luftelementet kommer att segra över materian, jordelementet. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.  

Ring 0939-1147147 välj 7  

All kärlek!  

Rebecca
	
Comments Off on Gott Nytt År!