Blog

Förändring och positiv energi!

Tiden är mogen att förändra vilket brukar medföra att positiva energier kommer att finnas runt omkring dig. Många människor är rädda för förändringar framför allt om det gäller att byta bostad och arbetsplats.

Men när förändringen är gjord så brukar de flesta uppleva att det var bra beslut som togs och det blev också mycket bättre än du kanske hade förväntat dig. Du kanske blir trött av blotta tanken på att titta på en ny bostad och börja leta efter en ny arbetsplats och det kan vara ansträngande och många av oss blir trötta och irriterade under tiden det sker.

Det som händer att du får träffa nya människor vilket alltid är stimulerande, men för att du ska uppleva dina positiva energier, så försök att se det positivt det nya som händer i ditt liv. Allt jobb du har lagt ner kommer att löna sig, du kommer att må bättre än vad du gjorde tidigare.

Du har fått nya möjligheter att förändra och utveckla dig själv och det är alltid upplyftande. Denna förändring kommer att mynna ut i en ny positiv energi. Ta vara på ditt positiva flöde som du är i.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.    

Ring 0939-1147147 välj 7      

All kärlek!      

Rebecca
Comments Off on Förändring och positiv energi!