Blog

Fånga musslor!

Har varit med barnbarnen och badat i vår insjö här på orten, de snorklar och dyker och upptäckte att det fanns musslor på botten som de tog upp och la i en hink med vatten. Det är sötvattens musslor som de har fångat. Vi hade ingen aning om att de fanns men barnen är lyckliga över sin upptäckt.

Det är viktigt att ta med barnen när bären ska plockas och förklara hur det går till nu när bönderna slår gräset och förvarar det i inplastade balar, som sen blir ensilage. Vi har många olika arter av fågelungar på tomten i år, där den svartvita flugsnapparen är en ny gäst i fågelholken och som nu har fått sina ungar som finns lite överallt på tomten. Sommaren är härlig och det är bara att njuta, bada och grilla och må bra så länge det är varmt och skönt.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.       

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7               

All kärlek              

Rebecca
Comments Off on Fånga musslor!