Blog

Få bli uppskattad!

När du får beröm för något du gjort så ta till dig det, många har ibland svårt för det då de tycker att det de gör kanske inte har så stor betydelse.

Att ge beröm är något som vi inte alltid tänker på att ge till dem vi har runt omkring oss, har du vänner eller en partner som ställer upp för dig när du ber om hjälp, ge dem beröm och visa din uppskattning. Tänk även på att de kanske har svårt att säga nej när du ber om hjälp.

Det kanske är så att du till slut tar hjälpen för given och blir förargade om de du frågar säger nej. Ta det som ett bevis för att de runt omkring dig äntligen har förstått att ställa upp och vara snäll är en fin egenskap om den inte utvecklas till att personen glömmer bort att ställa upp för sig själv också.

Så visa uppskattning genom att ge bort en present eller fråga om det är något du kan göra för dem som har ställt upp för dig en längre tid. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7   

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.      

Ring 0939-1147147 välj 7        

All kärlek!       

Rebecca

.

Comments Off on Få bli uppskattad!