Blog

En vårromans!

Att få njuta av en vårromans med sin partner, att få en nytändning av förhållandet efter en bister vinter där de flesta av oss har varit mer isolerade än vanligt skulle få många par att njuta och välkomna våren!

Att få öppna upp alla sinnen och ta emot och ge kärlek är en vacker gåva som vi ska vara rädda om, att våga uttrycka dina känslor och visa dem för din partner och att visa honom den respekt han förtjänar, då kommer han att visa sina känslor för dig.

Att öppna upp och visa känslor gör att du får mycket mer tillbaka som du inte hade förväntat dig. Det är lättare när vi trivs med oss själva och det livet ger oss och kan då lättare ta till oss kärlek. 

De som vill träffa nya kärlekar behöver vi uppmuntra att söka sig ut bland människor, söka sig till föreningar och tacka ja när det kommer en inbjudan från vänner. Du får starka energier runt omkring dig och ger även bort starka energier när du aktiverar dig och trivs med livet.

Att uppmuntra dem som hör av sig till oss att aktivera sig är en vacker gåva som vi ger bort!

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.    

Ring 0939-1147147 välj 7     

All kärlek!     

Rebecca

Comments Off on En vårromans!