Blog

Efter regn kommer solsken!

Det sägs att om vi bara har lycka och glädje omkring oss så utvecklas vi inte som människor, vi måste få lära oss av de kriser som vi går igenom. Vi kan ibland uppleva att en del av oss för för mycket av oro och att en del människor går igenom livet utan sorger och bekymmer.

Men när vi går tillbaka i tiden och pratar med dem vi har omkring oss, släktingar och vänner och arbetskamrater, så verkar de flesta få sin beskärda del av problem som ska lösas.

Det som kan vara viktigt att tänka på är att se problemet och lösa det tillsammans med dem du har omkring dig, men det är även då som vi medium får samtal, vi kan bli den sista livlinan för många. De känner att de inte kommer längre och att de har funderat länge men ser inte lösningarna.

Där finns vi och det känns alltid bra att få vara den som pekar på de positiva lösningarna som de flesta har omkring sig, det viktiga är att inte älta det som varit alltför länge då är risken stor att vi blir bittra, gå vidare utan att se dig om, är något vi kan förmedla. Ibland är det den enda lösningen.

Vi kan också förmedla att den som vi samtalar med är beskyddad andligen via våra guider som vi har omkring oss, vi är inte ensamma som många upplever det. Viktigt att förmedla och inte glömma!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.   

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7  

Ring 0939-1147147 välj 7            

All kärlek          

Rebecca 
Comments Off on Efter regn kommer solsken!