Blog

Ditt tidigare liv!

Det finns människor som har upplevt att de har minnen från tidigare liv, dessa minnen kan dyka upp spontant i kontakten med andra människor eller utlösas av vissa händelser som de kommer i kontakt med. Du kan självmant uppsöka utbildade regressionsterapeuter om du vill gå vidare med din känsla av tidigare liv upplevelser. 

Det som upplevs kan handla om en rädsla, ett mönster i ditt liv som du återupplever, en relation eller att du känner intressen för vissa ämnen som du kommer i kontakt med. Det sägs också att vi kan komma ihåg den visdom, förmågor och talanger som du under andra livstider har samlat på dig.

Frågan om tidigare liv som återupplevs kan komma i samband med att människor känner av skuggor, dunsar och olika former av energier i sina bostäder, de råd som jag kan ge är att kontakta ett medium för att få hjälp att rensa bostaden. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

RebeccaComments Off on Ditt tidigare liv!