Blog

Ditt horoskop!

Jag har varit intresserad av astrologi länge, jag hade en arbetskamrat som hade kurser på vår arbetsplats för den som var intresserad.

Vi fick ta fram vårt eget horoskop genom att gå in i olika tabeller i böcker och söka oss fram, när det var klart vilket inte var helt lätt, tog Kalle fram via datorn så vi alla fick en utskrift som visade när vi föddes och hur planeterna stod just då. Han matade in de uppgifter som vi gett honom.

För att ditt horoskop ska bli fullständigt och rätt uträknat måste du veta exakt klockslag när du föddes, det är viktig för ditt horoskop. 

Jag är född i Jungfruns stjärntecken och har även månen i Jungfrun. Det var intressant att veta hur planeterna stod på himlen när jag föddes och hur de var placerade i de 12 husen. Ett fullständigt horoskop består av de 12 husen, de tio planeterna och zodiaken bestående av de tolv stjärntecknen.

Astrologer skriver om att planeter, förmörkelser och deras påverkan på oss människor, beror på att det har gjorts analyser och observationer av både människor och astrologer sen flera tusen år tillbaka.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.   

Ring 0939-1147147 välj 7       

All kärlek!      

RebeccaComments Off on Ditt horoskop!