Blog

Ditt chakra!

När du öppnar upp ditt chakra och börjar förstå dina gåvor som du har, talanger och uråldriga kunskaper som vi alla har med oss, så se till att använda dina kunskaper på ett klokt sätt.

Vi är omslutna av några av ärkeänglarna och de helar våra chakran eftersom den kan vara blockerad av flera som du har träffat på när det gäller din själsresa. Det är genom vår själsresa efter att vi har gått över till andra sidan som vi kan utvecklas och får nya kunskaper. Det gäller att utveckla våra andliga framsteg, vilket vi kan göra på olika sätt för att nå vår innersta visdom.

Ett sätt kan vara att rena våra chakran med jämna mellanrum, vilket medium kan hjälpa till med. Använd din visdom till att bättre kommunicera med dina medmänniskor och ge dem kunskap om andligheteten.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ 

All kärlek

Rebecca 


 
Comments Off on Ditt chakra!