Blog

Det finns en annan väg!

Många människor som ringer till oss som arbetar som medium, behöver inte alltid prata så länge med varandra eftersom många människor redan har funderat länge och vet vilken väg de ska välja. När vi bekräftar vad de har kommit fram till så räcker det för att kunna ta de beslut som de länge har funderat på. 

Här är vi människor olika när det gäller våra personligheter, en del går på impuls och tar snabba beslut som inte alltid blir bra, en del människor analyser och funderat men kommer sällan till beslut vilket gör att de negativa känslorna byggs upp under en lång tid.  

De flesta människor har personer i sitt liv privat eller på sina arbeten som de kan bolla sina funderingar med, men har du en personlighet där du inte pratar om dina känslor öppet med andra  så blir du ensam med dina frågor som du ska ta beslut om. 

Därför har vi som arbetar som medium och har kontakt med människor ett stort ansvar i mötet med människor som söker oss för en reading.  Att lyssna på vad de säger, att inte avbryta utan att låta den som ringer prata av sig, att bekräfta de beslut de kommit fram till att det kan vara en väg ut från det negativa de har runt omkring sig. 

Om du känner att du inte har tid att ringa till mig och ställa de här frågorna kan du skicka din fråga längst ner i kommentarsfältet, då får jag din fråga via mail och besvarar den och har kontakten med dig där, så var inte rädd för att ställa frågor.  

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147171 välj 107 https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/

All kärlek! 

Anja

Comments Off on Det finns en annan väg!