Blog

Början på det nya året!

Här i mellan Sverige där jag bor har det nya året börjat med kyla, som mest 28 grader kallt. Både djur och människor får frysa utomhus, mängder av fågelfrön går åt. Många turister i farten som kommer och åker från turistorterna där coronaviruset nu har ökat, eftersom de stannar till och handlar på de orter turisterna passerar är det viktigt att skydda sig från coronaviruset. 

Jag använder alltid munskydd men det är förvånande få som gör det, det kan jag tycka känns trist eftersom det är ett enkelt sätt att skydda sig mot viruset.

De samtal jag får som medium kommer från Danmark, Norge och Sverige, många som jag har pratat med tidigare. De vanligaste frågorna som många har kan gälla oron som finns när det gäller arbete och arbetsplatser och relationer.

Det är viktigt att lyssna och tillsammans se lösningar, det brukar hjälpa att prata om problemen vilket många inte har möjligheter till då de inte vill prata om sina personliga problem med de som står närmast.

"Ta dagen som den kommer, morgondagen vet du ingenting om", är något att ta till sig kan vara bra att lev i nuet!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

Rebecca

Comments Off on Början på det nya året!