Blog

Bästa sierska Stockholm!

I Stockholm finns det större förutsättningar att kunna boka tid hos en sierska/medium än i övriga landet, utbudet är större när det gäller att få en personlig kontakt. Enklaste sättet är att googla ochdet finns även caféer där du kan både äta och bli spådd. 

Bästa sierska Stockholm kan du välja om du vill ha en personlig kontakt och där finns det många att välja på, jag själv valde sierska Stockholm för några år sedan och kom till en person som jag hade en reading hos i vederbörandes hem, mötet pågick cirka en timme och jag fick ett inspelat band med mig hem.

Det var ett bra möte där flera av mina guider som jag har runt mig kom fram och lämnade meddelanden, det var tre anhöriga som gav sig till känna med personliga meddelanden. Det känns bra att veta att vi har våra anhöriga som har gått över till andra sidan som är med oss genom våra liv. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

Rebecca
Comments Off on Bästa sierska Stockholm!