Blog

Att stanna upp!

Ibland måste vi arbeta hårt för att få just det som vi har längtat efter och det kan göra oss otåliga. Det är bra att veta att det som är vårt kan ingen ta ifrån oss. Det är vi själva som har kämpat oss till det vi äger och det vi har åstadkommit hittills i livet.

Vi har utvecklats till de personer vi är idag tack vare att vi har utbildat oss, vi har arbeten som vi trivs med. Vi har lärt känna oss själva genom meditationer och en del av oss via böner, vi har när vi har varit i sorg eller gått igenom andra prövningar kämpat oss igenom detta för att så småningom komma igenom det via våra vänner och nära anhöriga.

För att fortsätta att må bra och inte stressa för mycket så stanna upp en stund, ta djupa andetag och ta pauser, det kan vara ett sätt att gå ner i varv. Lita på dig själv och var glad och tacksam över var du är idag.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7. Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. Ring 0939-1147147 välj 7         

All kärlek!         

Rebecca
Comments Off on Att stanna upp!