Blog

Att njuta utan rädsla!


Vi drömmer ofta om vad som skulle hända med oss om vi blev rika eller hur vi skulle göra för att få leva av ett överflöd av olika saker i våra liv. Men fokusera gärna innan du är där hur du kommer att reagera och känna den dagen det skulle bli aktuellt.

Det går även att känna ett överflöd av energier genom att tänka positivt och hålla den känslan inom dig, då blir du en del av dina energier som du kan ha, ofta när något positivt händer strömmar samtidigt positiva energier in i våra liv. Det är då vi törs ta tuffa beslut för att komma framåt och känna hur livet blir bättre på alla olika sätt.

När du upplever kärlek, du får mer tid och resurser över så passa på att njuta av det utan att hela tiden känna efter om vi ska förlora det vi har fått. Det är lätt att känna oro över att det som är bra kan ta slut.

Ett bra sätt är att leva i nuet och fokusera på varje ögonblick i ditt liv när du känner att du mår bra och du har positiva vibbar runt omkring dig i livet.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7  

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.    

Ring 0939-1147147 välj 7       

All kärlek!      

Rebecca

Comments Off on Att njuta utan rädsla!