Blog

Att känna sig sårbar!

Du kanske känner sig extra känslig och sårbar idag, bra att veta är att vara känslig inte är en svaghet, utan det är din förmåga att känna. Därför är det bra att vi omger oss med glada människor och tar in alla positiva energier vi har runt omkring oss. Fyll dagen med skratt och leenden så kommer du att må bra. 

Ät det du älskar mest och lukta på dina blommor som du tycker om, lavendel och rosor doftar underbart och får oss att må bra. Meditera eller tänd ett ljus och titta på lågan som brinner och känn hur du slappnar av och kan börja dagen  utan oro och olustkänslor.

Ju bättre vi mår ju mer har vi att ge våra medmänniskor som kontaktar oss och vill ha en reading eller healing, att höra av oss till våra vänner som vi inte har pratat med på ett tag är en bra start på dagen. Att ge betyder att vi även får tillbaka, kanske en dag när vi känner oss extra känsliga och sårbara.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on Att känna sig sårbar!