Blog

Ärkeängel!

Mikael beskrivs som den ärkeängel som var närmast gud. En ärkeängel Mikael fick sitt namn när han stred mot Guds fiender och fick försvara hans rike. Han var även i strid med en fallen ärkeängel Lucifer. Mikael ansågs även vara Nilens beskyddare. Att kallas för ärkeängel betyder "den främsta av änglarna". 

Det har beskrivits att ärkeängeln Mikael gav sig ut i strid mot draken, han beskrivs som den främsta av furstar i andevärlden och även över änglastyrkorna. Han beskrivs som att kunna framkalla flammande eld som hämnd mot onda människor, vilket även Jesus gjorde. 

Hur gör du för att komma i kontakt med våra skyddsänglar eller ärkeänglar om du känner att du är i en situation där du behöver hjälp. När det gäller ärkeänglarna kan du kalla på dem eftersom de kommer till dig genom kärlek och när du utövar healing. Ärkeängeln Mikael kan du kalla på om du är är rädd, orolig eller utsatt för fara eftersom han står för beskydd och trygghet. Han hjälper dig att uppnå din andlighet.

Säg högt till dig själv, ärkeängel Mikael jag behöver ditt beskydd. Upprepar du det kan det bli en vana.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.     

Ring 0939-1147147 välj 7      

All kärlek!      

Rebecca
Comments Off on Ärkeängel!