Blog

Är du optimist!

Ibland kan vi känna positiva energier runt omkring oss och då är det lätt att lägga eventuella problem åt sidan och bara känna att du är optimistisk. Du kanske har fått ett nytt jobb som du är glad över eller du har träffat en ny kille som du älskar. 

Men vi får träna oss på att lägga det som varit bakom oss och inte älta det som fått oss att tvivla på oss själva, utan känna styrkan som vi alla har inom oss. Därför är det viktigt att vi visar dem vi har runt omkring oss att vi älskar dom, att vi visar dem respekt och ställer upp så gott vi kan och har tålamod med dem som är otåliga.

Har man barnbarn så rullar det på med aktiviteter av alla olika slag, cykelturer och följa med till stallet är populärt. Studsmattan och en glass från frysen tackar de ej nej till, att baka tillsammans har alltid varit ett gemensamt intresse. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7. Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ring 0939-1147147 välj 7         

All kärlek!        

Rebecca


	
Comments Off on Är du optimist!