Blog

Äkta känslor!

Ibland får vi uppleva positiva förändringar i våra familjer, det kan handla om att ett barn föds, du får ett nytt jobb eller du kanske får ett nytt boende som du har väntat på länge. 

Man innan förändringen har skett går vi alla igenom en form av fas för att anpassa oss till det nya som kommer, vi vet egentligen inte hur det kommer att förändra våra liv, därför är det bra att förbereda oss innan förändringen ska ske.

I början kommer vi att känna att det har kommit in större förändringar än vi hade tänkt oss, det kan till och med bli kaos och otrygghet, något som vi inte alltid kan förbereda oss för. Men det brukar för det mesta bli något positivt och bra för hela familjen.

Vi hamnar i en ny situation där det kan vara viktigt att diskutera oss fram och ha ett öppet sinne och låta känslorna komma fram, att tillåta oss att visa äkta känslor och när vi har kommit in i våra vardagliga rutiner igen så kommer vi alla att må mycket bättre. Det negativa vi kände har vänt och blivit positiva upplevelser för familjen.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.  

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 

Ring 0939-1147147 välj 7           

All kärlek!          

Rebecca Comments Off on Äkta känslor!