Blog

Hitta lösningar!

This image has an empty alt attribute; its file name is creative-725811_640.jpg
Be om och vara öppen för att få svar och "aha-ögonblick!" Svaren dyker inte alltid upp när vi förväntar oss dem, men så länge vi är mottagliga för svaren finns alltid möjligheterna. 

När du har ställt din fråga är det viktigt för dig att börja förvänta dig dina svar. För vissa av er kan dagens energi medföra en kraftig motivation att ladda fram nya projekt och idéer. Så spännande.

För många människor börjar ett nytt år med att ställa upp egna mål för det kommande året. Det vanligaste brukar vara att börja på gym att börja röra på sig mer och ta hand om sig med en bättre kost och lägga energierna på sig själv.

Men även andra mål som att bättre hålla kontakten med släktingar och vänner som försummats under det tidigare året. Många hör av sig till oss för att börja året med att reda ut de problem som har funnits en längre tid i sina relationer, ekonomiska problem och problem som finns på arbetsplatser som omorganisationer som brukar få anställda att bli oroliga. 

Att finnas där och lyssna och vägleda med att ställa frågor och ha  samtal om de problem som finns och visa på lösningar för att kunna gå vidare. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 välj 7     

All kärlek!    

Rebecca
Comments Off on Hitta lösningar!