Blog

2021 ett spännande år!

This image has an empty alt attribute; its file name is new-year-5678207_640.jpg
Detta år 2021 är mer spännande än någonsin för planeten har verkligen flyttat in i en ny era! Efter 200 år av en jordcykel (Stenbocken) startade vår planet vid vintersolståndet den 21 december en 200-årig luftcykel i Vattumannen. 

Detta kommer att förändra vårt samhälle totalt och vi kommer att se förändringarna utvecklas inför våra ögon. I det gamla paradigmet var ordningen uppifrån och ner. Detta gör att girighet, självcentrering och flockmentalitet kan växa, vilket gör att människor kan upphäva ansvaret för sig själva, sina samhällen och länder. 

Vi har gjort världen. Det nya paradigmet i Vattumannen handlar om samarbete, delning, självansvar, personlig auktoritet, själs-tillfredsställelse och äkta frihet. Astrologer har pratat om detta sedan 2012 men nu äntligen händer det. 

Så som en planet förväntar sig ett paradigmskifte så påverkas ditt eget liv, ta behärskning, hitta din integritet, vara trogen mot dig själv och bli tydlig om din vision. Du kommer att uppleva ett personligt paradigmskifte. Det här året blir året där du har möjlighet att äntligen förverkliga dig själv och nå dina uppsatta mål, om du inte har gjort det så se till att du sätter dina mål, det är alltid spännande.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

 Ring 0939-1147147 välj 7    

 All kärlek!   

 Rebecca
 

Comments Off on 2021 ett spännande år!