Blog

Hängivenhet och tacksamhet!

Vad du än gör, gör det med hängivenhet och tacksamhet. Oavsett vad du arbetar med, om det är trädgårdsskötsel eller att du lär barn att simma eller att du är en lärare i skolan som undervisar barn,  ägna ditt arbete åt din högre makt och var tacksam för allt du upplever. 

Om du tar en promenad så ställer du automatiskt in dig på att höja din frekvens. Det kan vara en tacksamhetsvandring där du tackar för allt du kan tänka dig. Du kan laga en god middag åt den du älskar och lever med, då upplever du alla de kärleksfulla saker du kan om en den personen eller den situationen.    

Om du när som helst behöver hjälp, åberopa först dragons för att rensa dina energier, åberopa sedan änglarna och be dem omge dig med ljus och åberopa slutligen enhörningarna och be dem hälla  ljuset över dig.

Idag njuter vi av tredje advent och Lucia. En kopp kaffe på morgonen med tända ljus och en saffransbulle, blir en bra start på dagen.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 välj 7 

All kärlek! 

Rebecca  
Comments Off on Hängivenhet och tacksamhet!