Blog

Kärlek och lycka!

Var en magnet för kärlek och lycka. ❤️

Du lockar allt till den energi du skickar ut, så varje tanke och känsla du har skapar en magnet för att få människor och situationer in i ditt liv. Om du vill ha en glad, kärleksfull jul, ta några minuter varje dag för att göra den här övningen. Sitt tyst och koppla av.

❤️ Tänk dig att du andas i en underbar rosig guldfärg med varenda andetag. Andas in i alla delar av kroppen.

❤️ Med varje andedräkt, föreställ dig en gyllene rosig glöd som fyller din andedräkt. Sitt sedan i ditt gyllene rosiga ljus i några minuter och visualisera din glada, kärleksfyllda aura som når ut och rör människor.

❤️ Andas detta runt dig när du behöver.

❤️ Människor kommer att känna ditt kärleksfulla, glada rosa och guld energifält och svara på det.

❤️ Gå ut och magnetisera kärlek och lycka.

Är du harmonisk och glad så sprider vi automatiskt glädje till de människor vi möter och till dem vi har runt omkring oss. Att ringa till en vän som du inte har pratat med på länge och hör hur glad personen blir att du lägger din tid och din energi just då för din vän ger värme och kärlek tillbaka.

Har du barn omkring som lever i nuet som de flesta barn gör och du ger dig tid och kanske berättar hur det var när du var i samma ålder som de är nu, berättar om den lilla byskolan som du gick i och berättar om lärarna och hur lektionerna var. 

Att fånga ögonblicket med barn som ofta är på väg till aktiviteter eller kompisar är värt mycket och är något som barnen minns när de blir vuxna och kommer ihåg.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 välj 7 

All kärlek! 

Rebecca

Comments Off on Kärlek och lycka!