Blog

Planetens ljus!

This image has an empty alt attribute; its file name is believe-735857_640-1.jpg
Varje år på julafton får vår planet en massiv störtflod av gyllene vitt Kristus ljus. I år, på grund av det extra högfrekventa ljuset som kommer in på vår planet vid Solståndet, kommer Kristusljuset att strömma in vara en högre frekvens än någonsin tidigare. 

Jag har mycket ofta sett gyllene Kristus ljus duscha människor under julperioden. Jag kan inte vänta och se vad som kommer att hända i jul.

Detta är alltid en tid av magi och mystik och mirakel. Räkna med dem ännu mer i jul. Vi har haft ett sådant år på Jorden och kosmiskt detta är det ögonblick solen bryter igenom molnen. Men den här gången de sju universella solar kombineras för att belysa oss ljusare än vanligt.

Juldagen är inte bara för kristna. Det är en kosmisk helig dag när Kristusljuset är tillgängligt för alla på planeten. Om du tittade ner på jorden idag från rymden skulle du se miljarder människor glödande inifrån som deras ljus är påslagen av änglalika riken.

Julen är en tid att njuta av vänner och familj, och i år finns det extra glädje av att veta att Jorden har flyttat in i en ny nivå. Vi tävlar mot den nya guldåldern. Så var snäll och slappna av över semestern och öppna upp mot Kristusljuset som omger dig. Medvetet andas in det för det kommer in i dina celler och lyser upp dem. 

Njut av denna jul och ha kul. Skratta mycket och lita på att allt kommer att bli bra

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147171 välj 7

All kärlek!

Rebecca
Comments Off on Planetens ljus!